Кардиология

Thursday
May 16th

Вход/Регистрация
Печать PDF

povidomlennia 19042016Запрошуємо Вас узяти участь в інтерактивній сесії «Сучасні підходи до антитромботичної терапії», яка відбудеться 19 квітня 2016 р. Сесія відбудеться в м. Києві (готель «Русь», вул. Госпітальна, 4, конференц-зал «F») за участю в інтерактивному режимі аудиторій у Дніпропетровську, Львові, Одесі та Харкові.


Коваленко Володимир Миколайович

Академік НАМН України, професор, д.м.н., Віце-президент НАМН України, Президент Асоціації кардіологів України, Директор ДУ «ННЦ «Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска» НАМН

Пархоменко Олександр Миколайович

Член-кореспондент НАМН України, професор, д.м.н., Президент Асоціації з невідкладної кардіології, Керівник відділу реанімації та інтенсивної терапії ДУ «ННЦ «Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска» НАМН

Джон Камм (John Camm)

Професор з клінічної кардіології медичної школи Університету Св. Георгія (Лондон), Керівник департаменту серцево-судинних захворювань і відділу кардіології, Професор Імператорського коледжу Лондона Джон Камм (John Camm) – почесний член (FAHA, FACC, FESC) і член Правління низки міжнародних фахових товариств, Президент заснованого ним Альянсу з боротьби з аритміями, редактор відомих журналів Europace, Clinical Cardiology, European Heart Journal, Настанов Європейського товариства кардіологів з серцево-судинної медицини, клінічної кардіології, доказової медицини.

Екс-голова робочої групи з аритмій Європейського товариства кардіологів, Президент Британського товариства зі стимуляції та електрофізіології, член наглядової ради Британського коледжу лікарів, Британського фонду серця, Північноамериканського товариства аритмологів, Президент Британського товариства кардіологів.

Професор Камм брав участь у підготовці численних міжнародних і національних рекомендацій та стандартів із діагностики і лікування аритмій, гострого коронарного синдрому.

Науковий інтерес професора Камма стосується питань клінічної аритмології і електрофізіології, раптової смерті у хворих на ішемічну хворобу серця, серцеву недостатність, тромбоемболізму у хворих з фібриляцією передсердь, побічної серцево-судинної дії старих і нових лікарських засобів, клінічних аспектів антитромботичної терапії в кардіології. Він підготував понад 1000 лекцій для міжнародних аудиторій, написав близько 1100 статей та видав 40 книг.

Професор Камм був нагороджений Золотою медаллю Європейського товариства кардіологів (2005 р.) та Медаллю МакКензі Британського товариства кардіологів (2008 р.). За даними сайта госпіталю Університету Св. Георгія (Лондон) професор Камм є Командером Ордена Св. Джона (Commander of the Order of St John) та Почесним лікарем Королеви (Queen’s honorary physician).


 19 квітня, вівторок

16.00 – 16.30 Кава
16.30 – 16.40 Відкриття
Вступне слово
Президента Асоціації кардіологів України,
академіка НАМН України, проф. В.М. Коваленка
16.40 – 17.10 «Профілактика та лікування венозного тромбоемболізму»
член-кор. НАМН, проф. О.М. Пархоменко
17.10 – 18.10 «Антитромботична терапія хворих на фібриляцію передсердь»
проф. Джон Камм (John Camm)
18.10 – 18.30 Питання та відповіді

 


Місця проведення інтерактивної сесії:

 
Місто Місце проведення
Київ Готель «Русь», вул. Госпітальна, 4
конференц-зал «F»
Дніпропетровськ Готель «Reikartz», вул. Троїцька, 12A
«Великий конференц-зал»
Львів «Дністер Прем’єр Готель», вул. Матейка, 6
конференц-зал «Лоббі»
Одеса Готель «Лондонська», Приморський бульвар, 11
конференц-зал «Великий Айвазовський»
Харків Готель «Харків Палац», пр. Правди, 2
зал ресторану «Амадеус»