Кардиология

Thursday
May 16th

Вход/Регистрация
Печать PDF

povidomlennia 19 20 052016

 

Вельмишановні працівники медичної галузі!

Маємо за честь запросити Вас узяти участь у VI Конференції Асоціації аритмологів України, яка відбудеться 19–20 травня 2016 року в м. Києві.

У межах цього об’єднаного форуму будуть проведені пленарні та секційні засідання, круглі столи, майстер-класи, інтерактивні сесії та дискусії, прочитані лекції провідних фахівців. Одним з основних питань, які пропонуються обговорити, – це впровадження Національних настанов та останніх доповнень до рекомендацій з лікування порушень ритму серця.

Програма засідань розрахована не тільки на електрофізіологів, аритмологів, кардіологів та кардіохірургів, а й на наших колег, які працюють у первинній ланці охорони здоров’я, – сімейних лікарів та терапевтів, а також представників суміжних спеціальностей – неврологів, педіатрів, фахівців з функціональної діагностики. На цьому форумі відбудеться спільне засідання Асоціації аритмологів України та Європейської асоціації ритму серця (EHRA). Підсумки роботи заходу підведе Генеральна Асамблея.

Цей науково-практичний захід внесений до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2016 році» МОЗ та НАМН України.

Під час окремої сесії буде проведений конкурс молодих вчених та сесія стендових доповідей.

У межах форуму буде працювати виставка лікарських засобів та виробів медичного призначення. Після завершення конференції всі учасники отримають сертифікати затвердженого зразка.

 


Президент Асоціації кардіологів України,
директор ННЦ "Інститут кардіології
імені академіка М.Д. Стражеска",
академік НАМН України, професор

Співголова Асоціації аритмологів України, професор

Співголова Асоціації аритмологів України, професор

В.М. Коваленко

О.С. Сичов

О.С. Стичинський


Тематика конференції:

- фундаментальна аритмологія

- раптова серцева смерть

- популяційні дослідження поширеності аритмій

- невідкладна допомога при аритміях

- методи функціональної діагностики в аритмології

- фармакологічні засоби в лікуванні аритмії

- інвазивна та неінвазивна електрофізіологія

- катетерна радіочастотна абляція

- суправентрикулярні тахіаритмії

- кардіостимуляція

- фібриляція та тріпотіння передсердь

- ресинхронізаційна терапія

- тромбоемболічні ускладнення та їх попередження

- імплантація кардіовертерівдефібриляторів

- шлуночкові порушення серцевого ритму

- аритмії та поєднані з ними хвороби та стани

- порушення провідності імпульсу

- вікові та гендерні особливості аритмій

- природжені синдроми та феномени

- медична статистика в аритмології

- проаритмії

- організаційні питання

 
Готель «Русь»
вул. Госпітальна, 4
Конференц-зали «Е, А, В, С, Д» (перший поверх)

Реєстрація учасників 19 травня 2016 року о 08.30

Відкриття конференції 19 травня 2016 року о 09.30


 Форма участі: усна доповідь, доповідь на конкурсі молодих вчених, стендова доповідь, статті, тези.


 

Адреса Оргкомітету: 03151, Київ-151, вул. Народного ополчення, 5 ДУ «ННЦ «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМН

Тел. для довідок: (044) 249-70-03, 275-66-22; факс: (044) 249-70-03, 275-42-09

Усні доповіді: з приводу включення усної доповіді в програму контактувати з оргкомітетом за електронною адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript (з приміткою – Асоціація аритмологів України – Усна доповідь) до 20 квітня 2016 р. включно.

Конкурс молодих вчених: відбудеться під час окремої сесії.

Умови надання робіт на конкурс: вік до 35 років на 01.01.2016 р., моноавторство, структура роботи – назва публікації, прізвище та ініціали автора, заклад, в якому проводилось дослідження, місто, країна, мета дослідження, методи дослідження, отримані результати, висновки. Від одного автора приймається тільки одна робота. Заявки на участь приймаються до 20 квітня 2016 р. включно за електронною адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript (з приміткою – Асоціація аритмологів України – Конкурс молодих вчених). Переможці конкурсу будуть оголошені під час Асамблеї Асоціації аритмологів України.

Правила оформлення статей – за вимогами Українського кардіологічного журналу (вимоги розміщені на сайті www.strazhesko.org.ua). Статті приймаються до 20 квітня 2016 р. за електронною адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript (з приміткою – Асоціація аритмологів України – Статті). Статті, які пройшли рецензування, будуть надруковані в журналі «Аритмологія».

Правила оформлення тез:

1. Тези оформляються на 1 стор. (А4), шрифт Times New Roman, 12 пт, через 1 інтервал. Мова українська, російська, англійська.

2. Структура тез: назва публікації (заголовними літерами, жирним шрифтом); прізвища та ініціали авторів; заклад, в якому проводилося наукове дослідження, місто.

3. Текст тез повинен включати: мету дослідження; методи дослідження; отримані висновки, результати; (усі абревіатури повинні розшифровуватися).

4. Тези приймаються в електронному вигляді у форматі Word на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript В одному файлі повинні міститися одні тези. Ім’я файла, під яким буде збережена робота, оформляється так: прізвище, ініціали першого автора, назва населеного пункту, порядковий номер роботи. Наприклад: ЗавгороднійВІДніпропетровськ1 для першої роботи і ЗавгороднійВІДніпропетровськ2 для другої роботи. Ім’я файла задається українськими літерами без пропусків та розділових знаків.

Увага! Разом з тезами обов’язково прислати в тому ж файлі інформацію про авторів (Назва тез, автори, заклад, місто, країна, поштова адреса, мобільний телефон). Необхідно вказати автора, уповноваженого контактувати з організаційним комітетом.

Усі відібрані тези будуть надруковані у журналі «Аритмологія».

Обов’язково вказати, чи бажаєте ви зробити стендову доповідь.

Тези приймаються до 20 квітня 2016 р. включно за електронною адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript (з приміткою – Асоціація аритмологів України – тези доповідей або стендова доповідь).

До уваги авторів: усі медичні препарати, вказані в тексті, повинні мати не комерційну, а фармакопейну назву.

Тези, що не відповідають вищевказаним умовам, будуть відхилені організаційним комітетом без узгодження з авторами.

Бронювання готелю: з цього приводу звертатися до Гуляницької Марини за телефоном (044) 249-70-03 або за електронною адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript